موارد مصرف و منع داروی کلردیازپوکساید + عوارض لیبروم
که در داورخانه ها بصورت قرص های 5 و 10 میلی گرمی موجود است . که دارای خاصیت آرام بخش ، خواب آور و ضد لرزش نیز می باشد . پس از شروع مصرف دارو حتی اگر پس از مدتی علائم اختلال برطرف شده به مصرف دارو تا زمانی که پزشک تجویز کرده ادامه دهید. کلردیازپوکساید خوراکی را طبق دستور پزشک مصرف کنید و قبل از استفاده برچسب آن را به طور کامل مطالعه کنید. قرص کلردیازپوکساید به دو شکل ۱۰ و ۵ میلی گرم عرضه می گردد و تشخیص دوز مصرفی شما توسط پزشک معالج تعیین می شود.
این دارو در اثر مصرف طولانی مدت سبب ایجاد وابستگی می شود. در ادامه اطلاعات دارویی در مورد قرص کلردیازپوکساید را می خوانیم. سیگار کشیدنباعث افزایش متابولیسم این دارو ی می شود و باعث کاهش اثرات بالینی این دارو خواهد شد. این دارو در بیماران با سابقه افسردگی و افزایش ریسک خودکشی و افرادی که سابقه سود مصرف و وابستگی دارویی دارند باید با احتیاط مصرف شود.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه برای گروه سبز و سالم محفوظ می باشد. همهٔ نوشتهها تحت مجوز Creative Commons Attribution/Share-Alike در دسترس است؛ برای جزئیات بیشتر شرایط استفاده را بخوانید. کلیه حقوق برای سایت پزشکی نبض ما محفوظ است و باز نشر مطالب فقط با ذکر نام و آدرس nabzema.com مجاز است.
کلردیازپوکساید برای کاهش علایم ترک اعتیاد به الکل مورد استفاده قرار میگیرد. وقتی شما به الکل اعتیاد دارید، بدن شما عادت میکند تا مقدار زیادی الکل مصرف کند. رایجترین دارو که برای ترک اعتیاد به الکل مورد استفاده قرار میگیرد قرص کلردیازپوکساید میباشد. این دارو همچنین برای درمان اضطراب و افسردگی مورد استفاده قرار میگیرد. داروهایی مثل ضد بارداریهای خوراکی، برخی آنتی بیوتیک ها، برخی ضدافسردگیها مثل فلوکستین، سرترالین و غیره و همچنین ترکیبات ضد قارچ میتوانند باعث تجمع این داروها در بدن و در نتیجه تشدید عوارض جانبی آنها شوند. از طرف دیگر داروهایی مثل ریفامپین، کاربامازپین و فنی توئین باعث کاهش اثر این داروها میشوند.
در این مقاله، با قرص کلردیازپوکساید بیشتر آشنا میشویم و کاربردها و موارد تجویز، عوارض جانبی، موارد احتیاطی و هشدارها و روشهای درمانی در صورت اُوردوز این دارو را شرح میدهیم. اگر سن بالای کلردیازپوکساید و سیتالوپرام 65 سال دارید قبل از مصرف کلردیازپوکساید با پزشک مشورت کنید. این دارو معمولا در افراد مسن مصرف نمی شود زیرا به اندازه سایر داروهای جایگزین بی خطر یا موثر نیست. ناگفته نماند عوارض جانبی همچون خواب آلودگی یا مشکلات تعادل ناشی از مصرف این دارو در افراد مسن بیشتر دیده شده و ممکن است باعث زمین خوردن ناگهانی شود. کلرودیازپوکساید جزء دسته داروهای ضد اضطرابی است که عمدتا برای درمان اختلالات اضطرابی، بیخوابی، قطع مصرف الکل و ترک اعتیاد به مواد مخدر تجویز میگردد.
اگر به صورت ناخواسته کلردیازپوکساید را با داروی مخدر مصرف کردید و حس خواب آلودگی، گیجی، مشکل در تنفس یا حالت بیهوشی به شما دست داد باید خیلی سریع به پزشک مراجعه کنید. کلردیازپوکساید به منظور کاهش فشارهای روحی و برای ترک الکل مصرف میشود. این قرص در دو دوز 5 و 10 میلی گرم (کلردیازپوکساید 5 و کلردیازپوکساید 10) در داروخانهها موجود میباشد. خیلی مهم به نظر میرسد که پزشک معالج طی معاینات منظم بهبود وضعیت شما به هنگام استفاده از این دارو مورد یررسی قرار دهد.
داروهای ضد افسردگی(فلووکسامین، نفازودون و فلوکستین)، دیسولفیرام، دیگوکسین، کلوزاپین، سدیم اکسی بات، کاوا و سایمتیدین. دارو را تا اتمام دوره درمان مصرف کنید و از قطع ناگهانی آن بپرهیزید. در ابتدا باید به این موضوع توجه کنید داروهایی که مستقیم بر روی مغز تاثیر می گذارند، با وجود کوچک ترین حساسیتی بسیار آسیب پذیر عمل می کنند. ضمن اینکه معمولا برای درمان مشکلات عصبی حائز اهمیت هستند.
تمام داروهای این دسته به علت ساختار آنان، بسیار اعتیاد آور هستند و مصرف خودسرانه و خارج از تجویز پزشک میتواند وابستگی ایجاد کند. همچنین عوارض ناشی از ترک ناگهانی کلرودیازپوکساید نیز بسیار خطرناک است. پس لازم است که مصرف کردن و نکردن